Saturday, 3 November 2012

aku nak kebaya

Well macam biase, aku ade masalah tido. kadang kadang memang parah sangat sebab kalau mase ni tak tdo lagi tak tau lah aku bangun jam brapa esok,ok sekaran jam 5,26 pagi hari AHAD ..
 oh my esok start kelas, aku malas sangat~ hahahaha tahu 4 yang tak sedar diri.. ermm entah kenapa aku rase aku nak kurus. selalunya aku hepi dengan apa yang ade pade aku sekarang. tapi aku rase sudh tibanya masa untuk aku berubah,KAWAL NAFSU makan aku, dan diet.. tapi aku tak kuat semangat.bagi aku itu semua angan-angan mat jenin. nak kurus di mulut tapi tak adda efford~ huuhuhuh
Aku ade tengok cara kurus Kevin Zahari tue tapi kene beli ebook plak. adoyai dah lah tak ada duit ni,, hehehehe tapi kalau aku berusaha boleh kut,,hehehe
dalam berangan nak kurus tue kan aku ade lah terpikir nak pakai baju  kebaya time aku grad nanti. lawak kan.'kema pakai baju kebaya? hahahh lawak-lawak.. tp kalau aku kurus nak jer aku pakai. cantik kot. aku berkenan sebab tengok Chloe dan Gwen pakai time grad haritue.. memang lawa lah .tengok ni 



cantik kan gwen

nampak tak kebaya dia,,heheheh
So konon kononnya kau bertekat nak kurus sebab nak pakai kebaya.hahah lawak. aku pun tak tau au mampu ke tak kurus.. huhuuh orang cakap nak seribu daya tak nak seribu dalih,,hehehhe 
aku rase aku nak beli lah ebook kevin zahari tue..sebut pasal kurus, kawan aku ade promo pasal herbalife, aku memang berminat tapi yelakan tak ade duit..rm600++ untuk 12 bulan bagi family kira sapa-sapa yang ade nak kurus dalam family blh ikot lah kot,,hihihi ade aku masej mak aku,, sekali marah2 trus ilang mood aku,, kakakakakka
Well doakan lah target aku untuk pakai kebaya grad nanti tercapai.. amin~
dalam pase mase yang same dah aku google beberapa kebaya yang cantik,tapi ade satu aku berkenan,, hihihi



cantik kan warna ni? hope dapat pakai yang ini :p

dalam aku google sekali nampak yang ni,,aku rase nice jer,,cantik dan simple.. kalaulah aku dapat pakai mase konvo nanti,,perghhhhhhhhh untung lahhhh,, tahiah untuk aku dan kejayaan menguruskan badan. tp masalahnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku tak kuat,,, alahaiiii makan makan dan makan.. ermm puase lah kalau macam tue,, ekekekekekeke 


1 comment:

  1. kema sayang, tak perlu kurus kalau nak pakai kebaya. yg penting, komfiden! comel je ape. :)

    ReplyDelete