Thursday, 1 November 2012

hajimemashite~

setelah tidak mengupdate akhirnya terdetik untuk update blog~

Sekarang sy buat short sem~sbb sy tak buat LI mcm kawan kawan lain~ mengapa = entah tak sedia lagi kot..
Semester lepas semester akhir bersama kawan2 kelas [kbai aku extent] .tiga tahun same then dorang akan konvo  bulan 10 nanti~
dalam hati aku macam macam rase
:- malu
:- sedih
:- gembira
:- jeles
:-kecewa
:- merana
:- bangga
:- sot
:- dansebagainyaa

Best tengok mereka bergraduasi,,aku masih lagi struggle belajar.tak pe ade rezeki nanti tak kemana mana~ huhu

Semester lapas banyak kenangan,,pergi Yogjakarta,,pergi Kabong membuatkan kami dan kami  semakin dekat~

No comments:

Post a Comment